POWER BALANCE ARMBANDEN
 
wAT IS POWER BALANCE

Waarvoor staat het concept POWER BALANCE ?
Power Balance is een nieuwe technologie die vooral werkt met natuurlijke energievelden van het menselijk lichaam.
Het welzijn van een persoon is direct gekoppeld aan een natuurlijke stroom van energie in zijn lichaam. In China is dit principe al tweeduizend jaar bekend en het is vanuit deze filosofie dat POWER BALANCE werd ontwikkeld.
Deze producten bevatten hologrammen, gedrukt op een Mylar film, die bestemd zijn om in harmonie met de energieën van het menselijk lichaam te functioneren. De visie werd gelanceerd door topsporters en voor topsporters die actief hiermee omspringen. Deze atleten putten hier dan ook de grootste voldoening uit.
 
Hologram Hoe werkt het ?
Volgens de Oosterse inzichten, moeten natuurlijke energieën in staat zijn om zich op een harmonieuze manier kunnen te verplaatsen. Het hologram gemaakt op een Mylar-fotocel is het hart van POWER BALANCE die behandeld is met verschillende specifieke frequenties.
 
Wie gebruikt POWER BALANCE ?
POWER BALANCE Performance Technology wordt wereldwijd gebruikt door vele internationale atleten, zoals Rubens Barrichello, Shaquille O'Neal en Andy Irons. Op elk continent, zijn er vele fans, recreanten en professionels die van POWER BALANCE gebruik maken en zo genieten van de voordelen van deze producten.
 
POWER BALANCE waarvoor is dit ontwikkeld ?
Eeuwenlang hebben veel mensen - met inbegrip van de meest fervente verdedigers van de oosterse filosofieën - actief gebruik gemaakt van het lichaam om de natuurlijke energie trachten te beschermen tegen schadelijke interferentie. De ideeën en het begrip van fundamenteel onderzoek op dit gebied is niet nieuw. Wij zijn op zoek naar de meest economisch methode om dit product op de markt te kunnen implementeren. POWER BALANCE werd ontworpen om deze technologie toegankelijk te maken aan het grote publiek.
 
Zal POWER BALANCE ons sterker maken, meer evenwichtig of meer flexibiliteit ?
Neen, je moet hier geen formele bewijzen zoeken, want alleen met empirische gegevens kan dit. POWER BALANCE zegt niet dat een persoon sterker is dan voorheen. Het is bedoeld om de natuurlijke energieën optimaal te laten functioneren in het lichaam. Iedereen kan dit uitproberen het op zichzelf en ervaar je persoonlijke ervaring.
 
Wat doen de atleten ?
Veel sporters, coaches, fitness, personal trainers en welzijn deskundigen geloven dat wanneer er harmonie is in een lichaam dit alleen maar bevorderend kan zijn voor het individu opzich.
 
Door wie en hoe wordt het gemaakt ?
Hologrammen zijn gemaakt in de VS en behandeld met natuurlijke frequentie geselecteerd in een bepaald bereik. Enkele producten, zoals siliconen armbanden en neopreen worden vervaardigd in China.
 
Hoe lang kan het effect duren ?
Hologrammen zijn gemaakt uit zeer resistente verschillende Mylar-lagen waar deze een levensduur van ten minste een jaar genieten.
 
De armbanden zijn ze voor iedereen ?
Overal in de wereld krijgen we regelmatig getuigenissen van vele tevreden klanten. Zij zijn allemaal overtuigd van de voordelen van deze producten, elk heeft zijn eigen visie op de balans die hij/zij nastreeft, die al dan niet naar het gebruik van een armband toepast.
 
Kijk voor ALLE leverbare maten en kleuren op de volgende pagina HIEROP KLIKKEN