Betaalmogelijkheden
 
Bestellen bij HansSinger.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van een veilige betaalmethode. En veilig betekent dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. De betaalmethode is maximaal beveiligd.

De website van Hanssinger.nl maakt gebruikt van iDEAL. U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.


iDEAL

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, of ING bank, kunt u via onze site vertrouwd, veilig en makkelijk een elektronische betaling doen in één voor u vertrouwde internet betaalomgeving. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Hierna kunt u de bank waarbij u online bankiert selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL.
 
PayPal
 
Hiermee kunt u met alle credit kaarten betalen.
 
  
Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
 

Bankoverschrijving

Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

De goederen dienen vooraf via overschrijving betaald te worden en worden geleverd nadat het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op onze rekening,

ING-bank:  NL48INGB0002001236 tnv. Singer.J.J te Eindhoven